«MELLAS HONEY COMPANY - ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EMPOWERING WOMEN IN AGRICULTURE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) σε συνεργασία με τον οργανισμό AWomanCanBe.org για την Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει ήδη 2 χρόνια επιτυχημένων κύκλων του προγράμματος ΕWA (Empowering Women in Agrifood – Ενδυνάμωση γυναικών στον τομέα της Αγροδιατροφής), επεκτείνει τη δράση του σε 11 χώρες, όπου θα επιλεγούν 110 υποψήφιες με στόχο της ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα.



Με χαρά σας ανακοινώνουμε, λοιπόν, την επιλογή μας στο πρόγραμμα Empowering Women in Agrifood Greece, το πρόγραμμα Τροφίμων του EIT, που υλοποιείται σε συνεργασία με το «A Woman Can Be», το οποίο καλωσορίζει μια νέα ομάδα 10 αφοσιωμένων Ελληνίδων επιχειρηματιών, που ηγούνται καινοτόμων έργων στον αγροδιατροφικό τομέα.



Στο τέλος του προγράμματος θα επιλεχθούν δύο από τις δέκα εξαίρετες επιχειρηματίες, που θα έχουν καταφέρει να ενδυναμώσουν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις και τα έργα τους για βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη!

Είμαστε πανευτυχείς, αφενός που επιλεχθήκαμε στις δέκα καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα και αφετέρου που γίναμε μέλη σε αυτήν την υπέροχη κοινότητα.

Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά και σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας, όπως πάντα..!

Με εκτίμηση,
ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΜΕΛΛΑΣ"

"ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ"






Σχόλια